Soţia sa i-a promis că îl lasă să îi pună numele copilului Goku, dacă strânge 1 milion de like-uri

Carlos Sanchez a postat pe Facebook o fotografie în care scrie faptul că soţia sa i-a promis faptul că îl va lăsa să îl boteze pe fiul lor “Goku”, în cazul în care va primi un milion de like-uri pe Facebook.

Son Goku este personajul principal din seria Dragon Ball. El poate fi ușor recunoscut pentru personalitatea lui veselǎ si energică si dragostea lui pentru concurenţă. El este nepotul adoptat al bunicului său Son Gohan, soţul lui Chi-chi, tatǎl lui Gohan,Goten si Xicor, bunicul lui Pan si Kuriza, și mai târziu stră stră bunicul lui Goku Jr. Goku este apărătorul Pământului și conducătorul Luptătorilor Z. De-a lungul vieţii sale, el se antrenează din greu și se trăduiește să fie cel mai mare războinic posibil, în timp și în aceelași timp, și-a folosit puterea uimitoare și aptitudinile necesare pentru a menţine pacea. Aceste calităţi îl fac un exemplu perfect de erou, deși nu neapărat modelul perfect, din cauza lipsei sale de educaţie.

Desigur, internetul n-a lăsat omul la greu, așa că i-a îndeplinit visul. Desigur, doar parţial momentan, pentru că la ora scrierii acestui articol are doar 788 de mii de like-uri, dar credem că în maximimum câteva ore, Carlos își va vedea visul îndeplinit.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide