Teorii legate de desenele animate cu care am crescut

1. Aladin este datat in viitor, nu in trecut, asa cum credeam noi. Actiunea se desfasoara intr-un univers post-apocaliptic, la 10.000 de ani dupa ce omenirea a fost distrusa.

2. Curaj este un caine normal care vede viata prin ochii sai. Toate personajele din acest desen animat sunt firesti, doar ca acestea par altfel pentru un biet catelus. 

3. Dexter n-ar fi putut avea niciodata un laborator secret in interiorul casei lui. Toata actiunea este creata in jurul unui copil introvert, care isi imagineaza viata asa cum ar vrea el sa se intample, iar inamicii pe care ii are sunt copii la fel ca el, cu o imaginatie foarte bogata.

4. Toate personajele din Ed, Edd si Eddy se afla in purgatoriu. De aceea, de exemplu, Rolf are doar o singura vaca si o singura capra.

5. Motanul Garfield tanjeste dupa mancare nu pentru faptul ca este gurmand, ci pentru ca acesta nu este hranit de foarte mult timp. Actiunea se desfasoara in imaginatia acestuia, lumea fiind un loc plin de hrana si, mai important, de lasagna.

6. Fetitele PowerPuff ar reprezinta trei personalitati ale unei fetite.

7. Scenariul din Scooby Doo a fost scris in timpul unei recesiuni economice, iar personajele sunt niste gardieni ai dreptatii, ce impiedica oamenii sa comita faradelegi.

8. Personajele din SpongeBob reprezinta sapte stari prin care trecem fiecare dintre noi in fiecare zi.

9. Familia Flinstone a fost difuzata pentru prima data intre anii 1960 și 1966, adica in timpul Razboiului Rece. Universul in care se desfasoara actiunea ar putea fi unul post-razboi, un loc in care oamenii traiesc la fel ca stramosii lor.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide