Textul devenit viral după nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

Un text postat pe Facebook a devenit rapid viral pe reţelele de socializare. Acesta a stâns, în doar câtetva ore, sute de mii de like-uri și de distribuiri. Textul despre care vorbim este următorul:

“Are 37 de ani. E mai mare decât el. Și e divorţată. Nu provine dintr-o familie regală și nici măcar din aristocraţi. Nu e virgină.

A fost actriţă și s-a sărutat cu alţi bărbaţi. ”Materialul ei de soţie” n-a contat.

Predicatorul NU i-a spus să fie supusă și să i se adreseze cu ”Domnul meu” sau ”Prinţul meu”.

Socrul ei, prinţul Charles, a condus-o la altar. Nimic despre – cum ar trebui să se potrivească cu celelalte mirese din familia regală.

Și cu toate astea, ea s-a căsătorit cu prinţul ei – cu un partener egal. Nu ca o supusă. Ea a înlăturat barierele. Și e fericită.

Prinţul ei .. nu s-a căsătorit niciodată. Nici nu a divorţat, ca ea. Cu toate astea, Harry s-a îndrăgostit de ea. Ea nu i-a spălat hainele și nici nu i-a gătit constant. Cu toate astea.. S-a îndrăgostit de ea și luat-o de soţie.

Femeie, conștientizează-ţi valoarea. Dacă te desconsideri în faţa bărbatului tău, nu vei avea niciodată un soţ.  Căsătorește-te cu un partener egal. Nu lăsa pe nimeni să te facă să te simţi prost pentru că ești o mamă singură. Ieși dintr-o căsnicie în care ești abuzată. Te vei recăsători.

Iubește-te pe tine, întâi. Nimeni altcineva n-o va face.  Tratează-te așa cum vrei să vii tratată de cei din jurul tău, pentru că așa te vor trata și ei.”

Women, Know Your Worth!#RoyalWedding

Publicată de No One Cares pe 21 Mai 2018

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide