Traficanţii de droguri ajută victimele cutremurului din Mexic

Prăjituri, pături, hârtia igienică și tot felul de produse repezintă donaţii pe care, în mod aparent, le-au făcut un grup de traficanţi de droguri pentru a ajuta familiile afectate după cutremurul din Mexic. Lucrul ăsta a devenit instant viral pe Facebook.

Locuitorii din statul mexican Chihuahua sunt încurcaţi după ce au găsit o donaţie semnificativă pe stradă, unii dintre ei împărtășind fotografiile cu donaţiile pe Facebook, locul unde a devenit rapid viral. Nu e chiar obișnuit să primești donaţii de la traficanţi, nu?

“Le trimitem acest sprijin. Să sperăm că va ajuta victimele cutremurului. Suntem aici pentru a ajuta oamenii. Cu stimă, noi, oamenii ai tigrului, semnele Unite”, asta scria pe afișul care însoţea donaţiile generoase.

Mexicanii prin intermediul reţelelor sociale mulţumesc gestului acestui grup de bandiţi și, la rândul lor, au atras atenţia reprezentanţilor ţării lor, care în ultimele zile au refuzat să doneze banii destinaţi partidelor politice, în urma cutremurului care a cauzat 331 de decese.

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide