Un barbat a salvat 70 de oameni cu BMW-ul sau blindat!

Pe 21 Octombrie, ISIS a inceput o serie de atacuri in zona in care se afla Abdul, iar acesta s-a decis sa ajute civilii. Nu numai ca si-a condus BMW-ul in liniile inamice pentru a-i salva pe cei raniti, dar s-a intors de cateva ori pentru a conduce la siguranta restul oamenilor. A salvat 70 de oameni din zona periculoasa, inclusiv cativa care decedasera.

"Mi-am spus ca asta e momentul sa ajut oamenii, e momentul potrivit sa o fac. Sunt un luptator si am o masina blindata, sa imi fie rusine daca nu ii ajut", a declarat acesta. "Imi tot spuneam: oamenii mei sunt in pericol, au nevoie de mine, orasul meu este in pericol, trebuie sa il protejez!". Curajul de care a dat dovada este incredibil, si-a riscat viata in mod repetat pentru niste straini.

Orasul Kirkuk i-a recunoscut curajul lui Abdul Rahman in timpul unei intalniri la biroul guvernatorului. BMW i-a oferit o masina nou nouta in schimbul BMW-ului pe care l-a folosit pentru  salvarea oamenilor, insa acesta le-a refuzat oferta. Si-a reparat masina si apoi a declarat ca "a facut ceea ce ar trebui sa faca orice iraqian."

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide