VIRAL: Un bărbat înarmat cu o sabie își căuta soacra în Centrul Vechi al Capitalei

Camerele de supraveghere din Centrul Vechi al Capitalei au surprins duminică seară un bărbat îmbrăcat cu un tricou alb și pantaloni negri, care flutura o sabie și părea că are un scop precis

Anchetatorii aveau să afle mai târziu că, da, bărbatul avea un scop precis, adică își căuta soacra. Acesta a fost imobilizat, dus la secţia de poliţie unde a declarat că era supărat pe mama fostei sale concubine și… voia să o pedepsească. Cu sabia.

Filmarea e aici:

Ieri seară, în centrul Capitalei, mai multe persoane au intrat în panică după ce un bărbat a pătruns, înarmat cu o sabie, pe strada Lipscani.Bărbatul a fost observat, prima oară, de către o patrulă de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului București. Era agitat și învârtea în mâini o sabie lungă de un metru. Arma albă, la vedere, i-a speriat pe trecătorii aflaţi în Piaţa Roma, aproape de miezul nopţii. Incidentul a fost raportat de către poliţiști Dispeceratului D.G.P.L.C.M.B. care – imediat – a trecut la monitorizarea video a persoanei. Totodată, poliţiștii au început urmărirea lui N.B.F. (în vârstă de 31 de ani), iar acesta a fost interceptat chiar pe strada Lipscani. Deși i-a ameninţat și i-a înjurat pe agenţi, aceștia l-au imobilizat pe tânăr și l-au pus la pământ, capturându-i arma albă. După ce a fost încătușat, bărbatul a fost dus la secţia Poliţiei Locale -Centru Istoric, pentru identificare. Acolo, N.B.F. a declarat că era supărat pe mama fostei sale concubine și…voia să o pedepsească. Cu sabia.După stabilirea identităţii, N.B.F. a fost condus, împreună cu corpul delict, la Secţia 10 a Poliţiei Române.

Publicată de Politia Locala Bucuresti – www.plmb.ro pe 23 Aprilie 2018

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide