Un donator de ficat ia de nevasta femeia pe care a salvat-o

Gasirea unui transplant compatibil parea un lucru aproape imposibil. Dar printr-o intamplare, un barbat pe nume Chris Dempsey a auzit un coleg la munca vorbind despre verisoara sa care va muri daca nu va gasi un transplant de ficat. 

Desi Chris nu o intalnise niciodata pe Heather, s-a simtit indatorat sa se testeze daca e un donator compatibil pentru ea. Din fericire s-au potrivit, iar Chris a aflat ca ar trebui sa doneze aproximativ 55% din ficatul lui.

Asa cum a explicat mai tarziu: "Cand am aflat despre problema, m-am pus in locul ei gandindu-ma ca este o membra a familiei mele, asa ca a trebuit sa o ajut."

"Mama a fost foarte speriata. Nimeni nu intelegea de ce as face asta pentru o straina, dar cu timpul s-au obisnuit si s-au gandit ca fac o fapta buna."

Heather a declarat: "Mi-a spus de la inceput ca nu o sa ii datorez absolut nimic pentru aceasta fapta."

Operatia a mers foarte bine si a fost extrem de reusita.

Insa era evident ca ceva se intampla intre cei doi, ceva mai mult decat transplantul de ficat. Sentimentele au inceput sa iasa la iveala, iar intr-un final s-au decis sa formeze un cuplu.

In Decembrie 2015 Chris a cerut-o in casatorie pe Heather, iar in Octombrie anul acesta s-au casatorit.

"Este cel mai incredibil om pe care l-am cunoscut" i-a spus Heather la nunta. "Crezi in mine si ma faci sa ma simt minunat in fiecare zi. Datorita tie rad, zambesc si visez."

O poveste foarte frumoasa care poate servi drept inspiratie pentru noi toti!

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide