VIRAL: Cum explică Gabriela Firea închiderea contului de Facebook de două ori în mai puţin de 24 de ore

Gabriela Firea, primarul general al capitalei, a fost ieri persoana numărul 1 pe internet. Probabil că, în cazul în care n-aţi fost ascunși sub o piatră aflată în pădure (ceea ce, la cât de cald e zilele astea prin ţară, nu-i deloc o idee proastă) știţi ce s-a întâmplat. Pentru cei care nu știu, vă spunem noi. La ceremonia de prezentare a trofeului câștigat de Simona Halep la Roland Garros, Gabriela Firea a hotărât să îi ofere cheia orașului București sportivei din Constanţa. La urcarea pe scenă, în timpul discursului, și până a ieșit din arenă, Gabriela Firea a fost huiduită, mesajul neputând fi înţeles de cei prezenţi.

Ei bine, după acest episod, Gabriela Firea a scris pe Facebook asta:

Comentariile au fost atât de multe, sau report-urile, încât la doar câteva ore după ce postarea a fost publicată, pagina primarului general a fost închisă. Astăzi, timp de câteva zeci de minute, a fost redeschisă, doar pentru ca pagina să fie din nou închisă după aceea.

Contactată de Știrile PRO TV, Gabriela Firea a spus faptul că pagina sa de Facebook s-a blocat din cauza numărului mare de mesaje. Ne închipuim că toate au fost de susţinere. Așa cum remarcă și jurnaliștii de la PRO TV, pe pagina primarului au mai rămas puţin peste 100 de comentarii, TOATE fiind pozitive. După ce internetul a aflat că pagina este redeschisă, au revenit să comenteze postarea cu pricina, iar pagina de Facebook a Gabrielei Firea a fost din nou închisă.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide