VIRAL: Elena Udrea spune că are o ofertă de la Netflix pentru un serial

Știrea asta a fost extrem de discutată pe internet astăzi. Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, fostul ministrul al Dezvoltării Regionale și Turismului a mărturisit faptul că aceasta are o ofertă pe masă de la Netflix, pentru a produce un serial. Aceasta a precizat faptul că a primit oferta atunci când era în România, dar că Netflix este și mai interesat de proiect acum, când Elena Udrea este în Costa Rica.

Lucrurile au decurs cam așa:

– Obosiţi. E de la sarcină?

– Obosesc când vorbesc. Dacă nu vorbesc deloc… Bine, mai vorbesc la telefon, dar și la telefon… Toată lumea vrea pe video, dar cum pe video că eu în casă nu sunt nici aranjată, nici machiată, nici îmbrăcată de video? Când am emisiuni… apropo, am avut, am o propunere de la Netflix. Să fac un serial. 

– Netflix? Pe ce temă și unde? Aici?

– Nu, am primit propunerea când eram în România, dar acum li se pare și mai interesant că sunt aici. Mă gândeam ce interesant ar fi când intru eu în direct la televiziune, sunt în pantaloni scurţi, în papuci, dar în sus sunt îmbrăcată de birou.

– E farmecul televiziunii…

– Da, da, aranjată, dar eu sunt, de fapt, desculţă.

– Și se face documentarul?

– Da, da, dacă se finalizează discuţiile. A venit o doamnă la mine de la Londra să discute. Mi s-a părut foarte interesant.

– E vorba și de niște bani? Bănuiesc că nu deveniţi milionară din asta…

– Ba da! În dolari!

Desigur, internetul n-a stat deoparte. Mai jos aveţi doar câteva glume făcute pe subiectul ăsta.

Raul Gheba

Julius Constantinescu

Times New Roman

Razvan Capra in Junimea

 

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide