VIRAL – O tânără din Marea Britanie a încercat toate scenele erotice din “Fifty Shades Freed”

În cazul în care credeai că ai citit tot ce se putea despre noul film din seria “Fifty Shades”, “Fifty Shades Freed”, te-ai cam înșelat un pic. Ne dovedește asta o tânără din Marea Britanie, redactor la revista Cosmopolitan, care a încercat toate scenele erotice din film, într-un weekend, alături de soţul ei.

Ei bine, cei doi au încercat să îi imite pe Ana și Christian un weekend întreg, iar tânăra spune că nu totul este chiar așa cum vedem în film. Desigur aceștia n-au încercat și lucrurile foarte scumpe din film, adică plimbările cu elicopterul privat, hainele extravagante, sau alte lucruri pe care cei doi n-ar fi putut să le cumpere.

Krista a descris absolute toate poziţiile încercate alături de soţul său şi nu s-a ferit să enumere elementele perverse din descrieri. Femeia a avut parte de sex cu cătuşe, descoperind, în final, că sexul în care femeia este privită ca o sclavă nu este atât de atrăgător așa cum îl prezintă filmul.

În ceea ce priveşte sexul în maşină, cei doi nu au putut duce la bun sfârşit partida propusă. Krista s-a arătat a fi dezamăgită de faptul că nu au beneficiat de un loc de parcare restrâns, astfel că fantezia nu a putut fi dusă la bun sfârşit.

În ceea ce priveşte jucăriile sexuale, Krista a declarat, după încheierea weekendului de încercări, că acestea au epuizat-o şi că Ana, personajul feminin din „Fifty Shades Freed” ar fi trebuit să aibă, în mod cert, parte de o terapie cu îmbrăţişări şi afecţiune.

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide