VIRAL: Site religios din România: Cununia dintre prinţul Harry și Meghan Markle este NULĂ

Un site religios din România are ceva de obiectat în legătură cu nunta regală. Desigur, aceștia n-au fost prezenţi în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor atunci când s-a pus întrebarea “Are cineva ceva împotriva acestei căsătorii?“.

Ei bine, ceea ce spune acest site este că: “religia anglicană în care se cunună cei doi este eretică, adică înafara Bisericii, unde nu există taine valide. Prin urmare, nici cununia lor nu este validă, iar ei vor trăi ca și până acum, în păcat, vor avea copii a căror botez nu va fi nici acela valid.

Textul a ajuns rapid viral pe reţelel de socializare, strângând mii de distribuiri și comentarii.

Textul se termină în felul următor: “În concluzie iată ce ne învaţă prima epistolă canonică a Sfântului Vasile cel Mare; Biserica este Una și numai ea deţine plinătatea darurilor Sfântului Duh. Oricine, în orice fel s-ar despărţi de ea – prin erezie, schismă sau adunare ne­legiuită – pierde părtășia cu harul divin. De aceea Tainele săvârșite înafara Bisericii nu pot să aibă nicio validitate harică.

Desigur, probabil că proaspătul duce și ducesă de Sussex vor fi extrem de afectaţi de acestă veste. Vă daţi seama, acum vor trebui să își schimbe și religia, dar să refacă și o nuntă care a costat peste 32 de milioane de lire sterline. Foarte complicat va fi.

Da, glumim. Întregul text îl puteţi citi aici.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide