10 filme numai bune de văzut de Valentine’s Day

În cazul în care aţi uitat, deși noi credem că trăiţi un pic periculos, astăzi este Valentine’s Day, adică Ziua Îndrăgostiţilor peste tot în lume. Ei bine, în cazul în care aţi uitat de rezervarea pentru film, sau de cea pentru un restaurant, avem aici câteva sugestii de filme pe care puteţi să le vedeţi cu partenerul/partenera.

Suntem convinși că nu veţi da greș, indiferent de algerea făcută. Haideţi să începem!

1. The Notebook – Allie Hamilton și Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval și se îndrăgostesc. Părinţii ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată și cunoscută, și hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah.

2. Say anything – Diane Court (Ione Skye), absolventa a unui colegiu din Statele Unite, asteapta cu nerabdare sa plece in Anglia, unde urmeaza sa isi continue studiile.

3. Dirty Dancing – Baby Houseman, o adolescenta de 17 ani, isi petrece vacanta in fiecare an intr-o tabara de vara la Catskills, alaturi de familia sa. Vacanta pare a fi una obisnuita, pana cand atentia lui Baby este atrasa de instructorul de dans Johnny Castle.

4. La La Land – Scris şi regizat de Damien Chazelle, „La La Land” urmăreşte povestea Miei (Emma Stone), o actriţă aspirantă şi a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi.

5. 500 Days Of Summer – 500 Days of Summer este povestea lui Summer si relatia ei cu Tom. Summer nu crede in dragoste adevarata, in suflete pereche si barbatul potrivit. Tom in schimb este un romantic incurabil care nu renunta la ea nici in ruptul capului.

6. You’ve Got Mail – Tom Hanks, castigatorul a doua Oscaruri, joaca in acest film rolul unuia dintre cele mai nesuferite personaje din cariera sa. Joe Fox este unul dintre proprietarii celui mai mare lant de librarii din Manhattan, Fox Books Superstore, un om cu singe rece care pune, fara sa clipeasca, afacerile pe primul plan.

7. Love Actually – De la noul Prim Ministru burlac și arătos (Hugh Grant) care se îndrăgostește la câteva minute de la instalarea sa în Downing Street nr. 10 de drăgălașa tânără angajată să asigure protocolul.

8. As Good As It Gets – Melvin Udall (Jack Nicholson) este un tip afurisit, un romancier curios ce pare că suferă de o boală psihicș. Niciodată nu evită confruntările, ba se și laudă cu abilitatea de a fi cât mai antipatic și de a răni cât mai tare. E nemilos. Are fixurile și maniile lui: același mic dejun în același restaurant, servit de aceeași chelneriţă, singura care îi suportă hachiţele.

9. Pretty Woman – Comedie romantică devenită un simbol al poveștilor de dragoste cinematografice. Edward Lewis, un bărbat bogat care nu-și mai poate dori nimic de la viaţă, întâlnește întâmplător o femeie de moravuri ușoare, de care se îndrăgostește. Tânăra învaţă alături de el cum să se îmbrace, cum să mănânce elegant și cât de frumoasă este muzica de operă.

10. Like Crazy – Filmat cu aparatul foto Canon 7D și prezentat la Sundance Film Festival, drama romantică Like Crazy prezintă povestea tinerei englezoaice Anna, studentă în SUA, ce se îndrăgostește de Jacob, student american, dar de care este nevoită să se rupă după ce serviciul de imigrări o expulzează pentru depășirea valabilităţii vizei.

Descrieri furnizate de site-ul CineMagia.ro.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide