11 vloggeri români pe care merită să îi urmăriţi

Pentru că vara e pe terminate, iar multe din acţiunile noastre vor presupune stat cu orele la birou sau în bănci, ne-am gândit să facem o listă cu 11 vloggeri care nu-s cei mai urmăriţi din România, dar tocmai din acest motiv credem că ar trebui să le daţi un subscribe. Nu credem că sunt singurii, așa că, dacă aveţi idei de vloggeri mai micuţi care merită descoperiţi, lăsaţi canalul lor în comentarii, iar noi facem update în listă. Începem. Sunteţi cu noi, da?

1. Mariciu – Dacă vreţi să urmăriţi aventurile urbane ale Ioneștilor, sau pur și simplu vreţi să vedeţi cadre mișto cu drona sau câinele Sasha, canalul lui Mariciu e fix ce trebuie.

2. Lucian Popescu – Lucian e nou în branșă, dar ne place foarte tare contentul pe care îl are pe canal, dar mai presus de asta, editează într-un mare fel.

3. Andrei Niculae – #BOOM. Credem că atât ar trebui să spunem aici. Doar #BOOM.

4. Speak – Nouă ne place Speak pentru că-i întotdeauna foarte natural în faţa camerei. Și pentru faptul că încă și-a păstrat accentul de moldovean. De ce ne întrebaţi?

5. Vlad Grigorescu – Dacă vrei să îţi fie distruse multe mituri despre magie, canalul lui Vlad Grigorescu este fix ceea ce trebuie.

6. BackPackYourLife –  Cine n-ar vrea să călătorească multe luni din an? Serios, cine n-ar vrea? Canalul ăsta îţi arată cum e viaţa în celelalte colţuri ale lumii.

7. Costin.ro – Costin e combinaţia între Tech News, cadre cu drona care îţi taie răsuflarea și povești de viaţă.

8. Zaiafet – Nouă ne place Zaiafet pentru că am descoperit la el pe canal lucruri explicate foarte mișto și pe care nu le știam. Fix cum e cazul videoului de mai jos, în care ni se povestește despre bombardarea Bucureștiului și zilele ce au urmat.

9. Istoria cu Virgil – Canalul ăsta ne explică părţi din istoria lumii într-o formă extrem de digerabilă pentru fiecare dintre noi. Go for it.

10. MsAnneGreen a.k.a. Vlogul de Marţi – Anne e genul ăla de om care ne place indiferent ce content ar pune pe canal. Deloc întâmplător am ales să vă arătăm acest video. Ne place curajul ei și credem că merită să daţi un subscribe.

11. Ariel Constantinof – Ariel e unul din oamenii foarte mișto din București, iar nouă ne place foarte mult modul în care reușește să găsească povești în orice lucru.

Recomandările primite de la cititori:

1. Atenţie Cad Mere

2. Pandutzu

3. Mircea Bravo

4. Andreea Balaban

5. Denisa Luntraru

6. 5 chestii interesante

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide