Top 10 Cele mai Frumoase Piscine naturale din lume

Top 10 Cele mai Frumoase Piscine naturale din lume
piscina

imgur.com

Vreti sa vizitati un loc unic? Urmatoarele 10 piscine naturale va vor ajuta sa va alegeti locul ideal pentru relaxare:

1. Roca Vecchia, Italia

resize (10)

Este o piscina naturala incredibila din Italia si este formata in calcar. Nu exista niciun motiv pentru ca n-ai vrea sa faci o baie in acest loc, arata incredibil. Iar apele Adriatice au fost mereu o atractie pentru turistii din Italia, asa ca ai putea sa fii unul din ei la urmatoarea ta plecare.

2. Resortul Laguna Albastra din Grindavik, Islanda

resize (9)

Este un spa geotermal si a fost timp de multi ani unul din locurile preferate de turistii care viziteaza Islanda. Apa calda are o gramada de minerale printre care sulf si silice. Se spune ca o baie in aceasta apa te poate ajuta impotriva bolilor la piele.

3. Piscina publica Bondi Iceberg, Australia

resize (8)

Masoara 50 de metri patrati si contine in mare parte apa sarata. Are o vechime de cateva secole si acolo poti gasi chiar si o piscina pentru copii, un bar si plaja unde sa te relaxezi. Deasemenea, valurile intra ocazional in piscina oferind o experienta neobisnuita.

4. Giola, Grecia

resize (7)

Este o piscina stancoasa, iar pietrele se ridica pana la o inaltime de 8 metri. Apele sunt mereu cristaline, insa trebuie sa fii pregatit de o calatorie de 2 km pe jos daca vrei sa ajungi la ea.

5. Piscina Diavolului la cascada Victoria, Zambia

resize (6)

Pentru a ajunge la aceasta piscina trebuie sa strabati un teren dificil si sa inoti in raul Zambezi. E o calatorie pentru cei cu adevarat curajosi, mai ales ca apele mereu involburate ale piscinei iti dau o stare de nesiguranta.

6. Cascada Havasu Arizona, SUA

resize (5)

Este o piscina naturala celebra in toata lumea, avand apa limpede si un peisaj incredibil. Apa cade de la o inaltime de 30 m intr-o piscina in care inotatorii se distreaza la maxim. Dupa joaca ai la dispozitie o plaja frumoasa pe care te poti relaxa.

7. Piscina Fairy, Scotia

resize (4)

De-a lungul raului Brittle, este un loc minunat unde iti poti petrece vacanta din Scotia. Daca te simti aventuros, gasesti si locuri foarte reci unde poti inota la temperaturi scazute.

8. Parcul National Hot Springs, SUA

resize (3)

Localizata in Arkansas, este una din cele mai frumoase piscine naturale din lume. Apele termale sunt produse de izvoare si efectele lor vindecatoare atrag multi turisti in fiecare an. 

9. Parcul Johnson's Shut-Ins, SUA

resize (1)

Aceasta piscina se afla pe o roca vulcanica formata acum cateva milioane de ani, iar zona are spatii pentru picnic si campare.

10. Laguna Albastra Dudu, Republica Dominicana

resize

Aceasta piscina naturala din Republica Dominicana este adanca de 30 de m si se afla intr-un loc foarte privat. Exista si pesteri subacvatice daca esti pasionat de scufundari.