Cei mai bogati piloti de Formula 1 – TOP

10. Nico Rosberg 

Nico Rosberg, campionul in excercitiu al Formulei 1, si-a inceput cariera in anul 2006, fiind fiul unui fost campion mondial, Keke Rosberg. Nico s-a retras din activitate la sfarsitul sezonului trecut si a castigat in intreaga cariera 33 de milioane de $.

9. Alain Prost

Pilotul francez si-a inceput cariera in anul 1980 si a fost de patru ori campion mondial. A concurat timp de 13 sezoane si a castigat peste 50 de milioane de $.

8. Sebastian Vettel

Sebastian Vettel este de patru ori campion mondial, in momentul acesta concurand sub sigla Ferrari. In intreaga sa cariera a castigat peste 75 de milioane de $.

7. David Coulthard

Desi nu a casigat prea multe curse in cariera, David Coulthard a reusit sa se mentina intotdeauna in topul Formulei 1. In cariera sa a castigat aproape 80 de milioane de $.

6. Jenson Button

Jenson Button a debutat in Formula 1 in anul 2000. Are un titlu de campion mondial in palmares, in anul 2009, si a castigat in intreaga sa cariera 110 milioane de $.

5. Eddie Irvine

Eddie nu a avut foarte mult succes in Formula 1, dar, cu toate acestea, a reusit sa castige 120 milioane de $.

4. Kimi Raikkonen

Kimi este actualul pilot al celor de la Ferrari, castigand campionatul mondial in anul 2007. Acesta a castigat in intreaga sa cariera peste 200 de milioane de $.

3. Lewis Hamilton

Lewis este, fara indoiala, cel mai cunsocut pilot de Formula 1 aflat inca in activitate. Este actualul pilot al celor de la Mercedes si a castigat peste 260 de milioane de $.

2. Fernando Alonso

Fernando Alonso a castigat de doua ori campionatul mondial si este cel mai bine platit pilot din Formula 1. In intreaga sa cariera a castigat 320 de milioane de $

1. Michael Schumacher

Legenda Michael Schumacher este in topul acestei liste. Michael a castigat Formula 1 de sapte ori, scriind adevarate pagini de istorie. Acesta a obtinut in intreaga sa cariera peste 800 de milioane de $.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide