Cele mai tari PERLE spuse de Liviu Pop, Ministrul Educaţiei

Probabil il stiti deja pe Liviu Pop, ministrul Educaţiei. Ei bine, acesta are o colecţie impresionantă de greșeli la activ. Am facut pentru voi o colectie de perle pe care acesta le-a spus de-a lungul timpului.

1. Am scris și noi despre asta. Liviu Pop n-a știut de ce cuvântul “copiii” se scrie cu trei “i”, iar atunci când jurnaliștii au insistat, ministrul a părut că pierde, brusc, conexiunea.

 

2. Ministrul Eduaţiei a reușit, într-un discurs susţinut în deschiderea unei ședinţe de Guvern, să facă trei greșeli gramaticale: “planurile cadru va fi modificat”, “programele trebuiesc corectate”, “va fi modificat şi planul, şi programul”.

3. Adevărul a scris pe 5 septembrie faptul că ministrul Liviu Pop a felicitat o altă persoană decât pe cea ce care a numit-o în fruntea ISJ Arad.

 

4. În 2012, atunci când Liviu Pop era ministru interimar al educaţiei, Liviu Pop a avut, din nou, un discurs plin de greșeli gramaticale: “Îi mulţumesc pentru deschiderea pe care a dat-o”, “[…]şi vorbesc aicea şi cu sâmbătă şi cu duminică”,  “vreau să rezolv problemele care le am”.

 

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide