Top 10 Cele mai incredibile Festivaluri din lume

1. Burning Man – are loc intr-un desert diferit in fiecare an. Este un festival care promoveaza expresivitatea si individualitatea, ceea ce inseamna ca oamenii sunt incurajati sa fie cat mai inovativi posibil. Este un festival unic si vei fi martorul unor privelisti pe care nu le mai poti vedea in alta parte.

2. Festivalul Luminilor de iarna, Japonia – Este sarbatorit in timpul iernii in orasul Kuwana din Japonia. Locatia festivalului este gradina botanica Nabano No Sato. Milioane de leduri sunt folosite pentru a lumina parcul in diferite moduri, oferind publicului o experienta memorabila care combina natura si tehnologia.

3. Festivalul international de sculpturi de nisip, Portugalia – Este cel mai mare festival de sculpturi de nisip din lume. Aproape 100 de artisti se aduna in fiecare an sa foloseasca aproape 50.000 de tone de nisip pentru a construi opere de arta.

4. Festivalul international de baloane, SUA – e un eveniment anual si se petrece pe parcursul a 9 zile. Aici un numar mare de baloane de diferite forme si dimensiuni isi iau zborul si stau in aer pe intreaga durata a festivalului. Aceste baloane sunt create de artisti cu o anumita tematica.

5. Carnavalul din Brazilia – este unul din cele mai populare festivaluri din lume, sigur ati auzit de el. Dansatorii de samba se spune ca ar fi atractia principala a festivalului.

6. Festivalul Noptilor Albe, Rusia – este celebrat in regiunile de langa St. Petersburg din Rusia. Atractia principala sunt Velele Rosii, atunci cand un vas cu vele rosii porneste pe rau alaturi de lumini spectaculoase si artificii. 

7. Festivalul Lanternelor, Asia – Festivalul a fost celebrat in multe tari asiatice incepand cu dinastia Hunilor. In aceasta zi mii de lampioane sunt lansate pe cerul noptii aproape simultan, creand o imagine minunata.

8. Festivalul Zapezii din Sapporo, Japonia – are loc pe parcursul a 7 zile in luna Februarie in Sapporo, Japonia. Evenimentul a avut prima editie in 1950 si este considerat acum ca fiind cel mai mare festival al iernii din Japonia. Aici poti fi martorul celor mai extravagante sculpturi de zapada, iar de aceea milioane de oameni din jurul lumii zboara in Japonia pentru a lua parte acestei experiente unice.

9. Festivalul Padurii Electrice, SUA – Desi are doar un deceniu vechime, deja si-a creat o reputatie mare. Este un eveniment de 4 zile tinut la Resortul JJ din Rothbury, Michigan si se bazeaza in principal pe formatii electronice. Este faimos pentru show-ul psihedelic de lasere care se imbina perfect cu muzica din fundal.

10. Festivalul Focului, Scotia – Mii de oameni imbracati tematic participa la festival, iar la final este incendiata o corabie imensa de Vikingi.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide