Top 10 Cele mai scumpe locuinte din lume

10. MOUNTAIN HOME ROAD, WOODSIDE, CALIFORNIA (117.5 Mil $)


Detinuta de Masayoshi Son (al doilea cel mai bogat japonez din lume), aceasta casa imensa poate fi considerata o comunitate mai mica, avand o biblioteca imensa si desigur piscina si teren de tenis.

9.  XANADU 2.0, SEATTLE, WASHINGTON (120.5 Mil $)


Aceasta casa e detinuta de cel mai bogat om din lume, domnul Bill Gates. A fost construita in 7 ani si are o sala de fitness de 250 de metri patrati si o piscina interioara imensa.

8. BLOSSOM ESTATE, PALM BEACH, FLORIDA (130 Mil $)

Aceasta casa extravaganta este detinuta de Ken Griffins si este casa perfecta pentru a te relaxa. Are un teren de tenis si desigur… propriul port.

7. BROKEN O RANCH, AUGUSTA (132.5 Mil $)

Este doar o estimare a pretului, adevaratul pret este protejat de lege si nu poate fi aflat. Ca idee, are o gramada de grajduri pentru cai si poate adaposti pana la 4500 de capete.

6. ELLISON ESTATE, WOODSIDE, CALIFORNIA (200 Mil $)

Numita dupa proprietarul si fondatorul Oracle, Larry Ellison, aceasta casa e de inspiratie japoneza si are propriul lac artificial.

5. ONE HYDE PARK, LONDON, U.K. (221 Mil $)

Aici se gasesc cele mai extravagante si scumpe apartamente, iar in interior poti gasi cam orice implica distractie, relaxare si miscare.

4. KENSINGTON PALACE GARDENS, LONDON, U.K. (222 Mil $)

Aceasta casa Luxoasa este detinuta de Tamara, fiica bilionarului Formula 1, Bernie Ecclestone. Are propria pista de bowling, cat si un club de noapte… pentru ca de ce nu?!

3. VILLA LEOPOLDA, VILLEFRANCHE-SUR-MER, FRANCE (750 Mil $)

Numita dupa regele Leopold al II-lea din Belgia, este cea mai scumpa si cea mai mare vila de pe pamant. Este cunstruita pe o suprafata de 80.000 m2.

2. ANTILLA, MUMBAI, INDIA (1 Miliard $)

Mukesh Ambani, unul din cei mai bogati oameni din India, si-a construit propriul zgarie nori pe care a dat 1 Miliard de dolari. Are parcare pe 6 nivele si piste de aterizare pentru elicopter. Ce staff are pentru intretinere? Doar 600 de oameni.

1. BUCKINGHAM PALACE (1.55 Miliarde $)

Cea mai scumpa locuinta din lume este chiar Buckingham Palace, resedinta reginei Elisabeta a II-a. A fost construit in 1703, are 775 camere, 52 de dormitoare, 78 de bai, 280 de camere pentru birouri si multe alte spatii. Un loc regesc!

via – richandricher.com

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide