Top 15 Cele mai ridicole declaratii ale lui TRUMP

1. "Uitati-va la mainile astea, sunt mici? Si au zis ca daca am mainile mici, atunci am si altceva mic. Va asigur ca nu e nicio problema. GARANTEZ!" – Sa-i multumim totusi ca n-a tinut sa ne si arate. Il credem pe cuvant si sincer… nici nu prea ne intereseaza.

2. "Am atatia prieteni fabulosi care sunt gay, dar eu sunt traditionalist." – Numai de la ei ai fi putut sa inveti sa folosesti cuvantul fabulos. Si apropo, buna declaratia ca sa te situezi in ambele tabere, si gay si anti-gay.

3. "IQ-ul meu este unul din cele mai mari – si o stiti cu totii! Va rog, nu va simtiti prosti sau nesiguri, nu e vina voastra!" – Incercam sa nu ne simtim asa, dar cam greu cand nu te duce capul ca pe marele Trump.

4. "Twitterul meu este asa puternic incat ii poate face pe dusmanii mei sa spuna adevarul." – D-asta sefii campaniei tale ti-au oprit accesul de la Twitter? E prea puternic pana si pentru tine?

5. "Faza e ca… nu poti niciodata prea lacom" – Cel mai bun slogan de campanie la prezidentiale!

6. "Cred ca singura diferenta intre mine si ceilalalti candidati este ca sunt mai sincer si femeile mele sunt mai frumoase". – Asta a fost o jignire doar pentru nevestele candidatilor.

7. "Daca Ivanka nu era fiica mea, probabil as fi iesit cu ea" – Wow… mult prea multe informatii. Unele lucruri le tii mai bine pentru tine.

8. "Frumusetea mea e ca sunt foarte bogat" – E bine ca recunoste chestia asta. Desi s-ar putea sa nu fie nici asa bogat cum se lauda ca este.

9. "Politica este o rusine. Oamenii buni nu intra in guvern" – E bine ca recunoaste…

10. "Cand Mexic trimite oameni, nu ii trimit pe cei mai buni. Ii trimite pe oamenii care au multe probleme si ei aduc problemele astea aici. Aduc droguri, crime, violuri. Si unii, presupun… sunt oameni buni." – Stati linistiti, tot au votat cu el o gramada de minoritati. Probabil nu a ajuns la ei aceasta declaratie.

11. "O sa construiesc un zid mare – si nimeni nu construieste ziduri mai bine decat mine, credeti-ma – si il voi face foarte ieftin. Il voi construi la granita de sud si ii voi face pe mexicani sa il plateasca." – Deci practic nu tu o sa il faci, ci mexicanii.

12. "Ariana Huffington este urata, si in interior si la exterior. Inteleg de ce fostul ei sot a parasit-o pentru un barbat – a luat o decizie buna" – O decizie fabuloasa! Ca sa fim in ton cu subiectul.

13. "Nu, nu imi place analul" – Ok… Chiar voiam sa stim asta.

14. "Conceptul de incalzire globala a fost creat de Chinezi ca sa faca industria americana non-competitiva" – A… ce?

15. "Bing bing, bong bong, bing bing bing" – Probabil cele mai inteligente chestii pe care le-a zis vreodata.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide