Top 9 Cele mai tari aeroporturi din lume

9. Aeroportul international din Denver (Denver, Colorado, SUA)

Cu o expozitie de arta care se schimba periodic si vreo 140 de magazine de cumparaturi si mancare, vei avea parte de o experienta diferita de fiecare data cand te duci. Desi o sa te duci maxim o data in viata. Este ca si cum vizitezi un orasel intr-o cladire. Exista si un loc de facut poze numit "Wish You Were Here" (Imi doream sa fii aici), unde poti sa creezi niste amintiri cu care sa ii faci gelosi pe toti prietenii.

8. Aeroportul International Orlando (Orlando, Florida, SUA)

In caz ca nu te-ai distrat destul la Disney World sau Studiourile Universal, exista aeroportul din Orlando. Ai uitat sa iei suveniruri deoarece erai ocupat sa faci selfie-uri cu Mickey Mouse? Nu-i problema. Exista un magazin Disney licentiat de unde poti sa cumperi jucarii si alte prostii.

7. Aeroportul International Vancouver (Vancouver, Canada)

In Vancouver vei gasi aeroportul cel mai cel din America de Nord, deoarece staff-ul este prietenos, ai acces usor in centrul orasului si este extrem de usor de explorat. Mai mult, este ca un mini muzeu, cu sculpturi, carti si arta in care se gasesc oameni Aborigeni. Foarte ironic, avand in vedere ca probabil pe locul ala se afla casa unor aborigeni pe care ei au distrus-o.

6. Aeroportul Heathrow (Londra, Anglia)

Cel mai mare aeroport din Europa, Heathrow poate impresiona chiar si persoanele care au mers peste tot in lume. Au magazine de lux precum Burberry, Bottega Veneta si Tiffany&Co; arta impresionanta si chiar mai multe spa-uri. Iar daca asta nu te incanta, poti sa mananci niste caviar si fructe de mare la unul din restaurantele de lux. Bani sa ai!

5. Aeroportul international Cape Town (Cape Town, Africa de Sud)

Poate arata ca orice alt aeroport, dar sa stiti ca este foarte bogat in cultura locala. Pe langa faptul ca poti sa iti cumperi o gramada de suveniruri sud-africane, poti deasemenea sa incerci variata bucatarie sud-africana. Asa si? Sarmale n-au?

4. Aeroportul International Hong Kong (Hong Kong, China)

Cand te gandesti la un cinematograf IMAX, un teren de golf, un restaurant de fite, un simulator de masini de curse, suna foarte bine nu? Ei bine poti sa gasesti aceste lucruri si multe altele in aeroportul din Hong Kong. Daca nu esti asa de pasionat de aceste atractii de fite, poti sa faci un dus si sa te relaxezi la un masaj. In concluzie poti sa te duci in Hong Kong in concediu si nici macar nu trebuie sa parasesti aeroportul.

3. Aeroportul International Incheon (Incheon, Corea de Sud)

Este aproape imposibil sa te plictisesti la aeroportul Incheon din Corea de Sud, cand poti sa mergi la cinema, sau sa joci golf, sau sa patinezi, sau sa alte chestii. Daca ai chef de ceva mai chill, poti sa te duci intr-una din cele 7 gradini, sa asculti muzica live si sa ti se faca masaj. Aeroportul ofera si dusuri gratuite, cat si Wi-fi, normal!

2. Aeroportul Zurich (Zurich, Elvetia)

E usor sa transformi acest aeroport in cea de-a doua ta casa. Incarca-ti telefonul la priza, trimite copiii la joaca in spatiile special amenajate si culca-te un pic in propria camera dupa ce ai facut un dus fierbinte. Sau rece, cum preferi. Odata ce te-ai odihnit, plimba-te in zonele superbe de pe terasa, inchiriaza role ca sa explorezi aeroportul si mananca la un restaurant de lux. Suna ca un loc perfect de mers la prima intalnire! Trebuie doar sa iti vinzi casa si masina ca sa iti permiti sa te duci.

1. Aeroportul international Changi (Changi, Singapore)

Aeroportul International Changi a fost numit cel mai frumos din lume din mai multe motive. Intotdeuna gaseste metode noi sa impresioneze vizitatorii. Pe langa magazinele de lux, mai exista si o piscina pe acoperis, un loc de joaca Kinetic si un cinema gratuit. Parca aveam un zbor de prins, nu?

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide