Colegii lui au muncit 3300 de ore în plus pentru ca un bărbat să poată avea grijă de fiul său bolnav de cancer

Să te confrunţi cu o problemă de sănătate nu e niciodată ușor, dar este și mai greu în momentul în care nu este vorba de tine, ci de cei dragi.

Andreas Graff, un muncitor din Germania, a trecut prin această experienţă cu fiul său de trei ani, Julius, care a fost diagnosticat cu leucemie.

Aflând veștile acestea despre fiul său, Andrea și-a luat imediat toate zilele de concediu disponibile în acel an, pentru a fi alături de Julius.

“Mi-am luat întreaga vacanţă, pentru că nu știam la ce să mă aștept. Apoi m-am gândit: vacanţa se va termina la un moment dat, iar eu nu voi putea să am grijă de cel mic”, spune Andreas.

După ce concediul lui Andreas s-a terminat, compania la care lucra nu l-a dat afară, în schimb, a făcut un lucru minunat.

Persoana care se ocupa de resurse umane, Pia Meier, a vorbit cu șefii companiei și i-a rugat să îi permită să ajute familia lui Andreas. Aceștia au acceptat, iar ea a făcut un tabel prin care oamenii din companie puteau dona ore de lucru pentru a acoperi orele lui Andreas, cât timp acesta era acasă cu fiul său.

În două săptămâni, tabelul a fost completat cu semnături. Peste 700 de colegi ai lui Andreas au răspuns apelului și au oferit din timpul lor pentru a-și ajuta colegii. În total, până acum, aceștia au donat peste 3.300 de ore de muncă, ceea ce înseamnă aproape un an și trei luni de muncă.

Pia a spus că reacţia angajaţilor a fost incredibilă și că n-a fost nici măcar unul care să nu doneze măcar câteva ore.

Aceasta întâmplare ne amintește că nu există “ei”, există “noi” și că suntem cu toţii niște mici eroi. Prin fapte.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide