Din greșeală, un american beat a călătorit 500 de km cu UBER

Probabil că ni se întâmplă tuturor să mergem cu UBER, din greșeală, 500 e km, nu-i așa? Ah, nu? Ciudat. Unui american i s-a întâmplat fix asta.

Sky News, citat de Digi 24, scrie faptul că un american va plăti 1.625 de dolari pentru o cursă Uber, după ce s-a îmbătat într-o seară și, în loc să introducă destinaţia la care voia să ajungă, a cerut să fie transportat la 500 de kilometri distanţă, în orașul său natal.

Kenny Bachman a ieșit în oraș cu prietenii, în Morgantown, West Virginia. După o noapte de băut, bărbatul a chemat un Uber să îl ducă înapoi acasă, în campus. Însă din greșeală, a introdus adresa din orașul său natal, din New Jersey, aflată la aproape 500 de kilometri distanţă.

După ce s-a urcat în mașină, Bachman a adormit. Când s-a trezit, tânărul nu și-a amintit că își chemase un Uber și nu înţelegea de ce se află în mașina unui străin, atât de departe de casă. Mai mult, el își comandase o mașină Uber XL, în care încap până la 6 persoane, dar pentru care tarifele sunt mai mari.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide