Drake donează bugetul pentru noul videoclip către nevoiași. 1 milion de dolari

În noul videoclip al lui Drake, “God’s Plan”, rapperul oferă comunităţii din Miami 1 milion de $, anunţând în introducerea videoclipului că “Bugetul pentru acest video ar fi fost 996 de mii de dolari. I-am oferit pe toţi.

În timpul video-ului,  Drake poate fi văzut plătind 50.000 de dolari către un student de la Universitatea din Miami, 50.000 de dolari către un adă

post de femei, 50.000 către un centru pentru tineri, 25.000 de dolari pentru un program after-school, 20.000 de dolari pentru pompierii din M

iami și 10.000 de dolari pentru școala de muzică din Miami. În plus, Drake a donat către familii mașini noi, teancuri de bani către câteva mame și copii, spunându-le lor: “Nu suntem nimic fără mamele noastre. Mulţumesc.”

Rapperul a mers chiar și într-un magazin și i-a anunţat pe oameni faptul că “Tot ce vreţi din magazin este gratuit. Puteţi lua orice doriţi.

Miercuri, Drake a pus o fotografie pe Instagram scriind faptul că “Acesta este cel mai important lucru pe care l-am făcut în întreaga mea carieră.

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide