Juan Pablo Escobar: “Traficanţii au mai multă putere acum, decât avea tatăl meu”

Fiul lui Pablo Escobar, Juan Pablo Escobar, a vorbit într-un interviu acordat jurnaliștilor de la El Mundo despre viaţa alături de tatăl său, despre modul în care acesta a fost ucis și despre planurile de viitor ale familiei.

Jurnaliștii l-au întrebat pe Juan dacă apariţia serialelor “Narcos” Și “Loving Pablo“, imaginea lui Pablo nu este un pic romanţată:

Dacă este, nu este orchestrată de familie. Angajamentul nostru este unul adevărat. Nu suntem dedicaţi glorificării figurii tatălui meu. Este ceva ce Netflix face foarte bine.

Juan Pablo Escobar crede că tatăl său și-a semnat sentinţa atunci când a intrat în politică: “Este cea mai gravă mafie pe care o poţi găsi. Este o adevărata crimă organizată.

Întrebat despre puterea pe care traficanţii de droguri o au în aceste momente, Juan Pablo spune că aceasta este mai mare decât cea pe care o avea tatăl lui:

Fără îndoială. Cantităţile transportate pot fi triple, sau chiar de patru ori  mai mari decât cele folosite de tatăl meu. Acesta este rezultatul interdicţiei care servește doar garantării creșterii afacerilor ilicite. E ca si cum ai arunca niște apă în grădină.

Interviul complet îl puteţi citi aici. 

 

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide