Meghan Markle și Kate Middleton au apărut pentru prima dată împreună în public

Cei doi prinţi, însoţiţi de cele două prinţese (una oficială, una în devenire), s-au afișat pentru prima dată împreună în public, la un forum organizat de The Royal Foundation, un nou eveniment anual care promovează proiectele concepute sau implementate de principala fundaţie caritabilă a casei regale britanice, pe care prinţii William şi Harry au înfiinţat-o în 2011.

Aceasta a fost pentru prima dată când cei patru s-au afișat împreună, fiind un semn că Meghan Markle se integrează din ce în ce mai bine în rigorile Casei Regale.

“Suntem deosebit de fericiţi să luăm parte pentru prima dată alături de Meghan la un eveniment al Royal Foundation.”, a declarat prinţul William, la deschiderea forumului.

Digi 24 informează faptul că Meghan Markle va deveni cel de-al patrulea patron oficial al The Royal Foundation după ce se va căsători cu prinţul Harry. 

The Royal Foundation se concentrează pe chestiuni precum ajutorarea tinerilor, conservarea vieţuitoarelor şi a naturii, agresiunile cibernetice şi sprijinirea militari, în special prin intermediul Invictus Games, jocuri sportive create de prinţul Harry la care participă foşti militari răniţi sau mutilaţi.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide