Câţi bani câștigă cei mai urmăriţi vloggeri români din Youtube

Probabil ne întrebam cu toţii atunci când valul de youtuberi a invadat România cât câștigă aceștia de la platforma pe care își postează conţinutul. Ei bine, acum există o aplicaţie/site numită SocialBlade.com. Acest site îţi oferă posibilitate să vezi niște estimări ale încasărilor Youtuberilor preferaţi. Ca să fie totul clar, am luat borna de jos a plăţii pe Youtube, adică 0,25 de dolari pe mia de vizualizări, deși Youtube plătește în România aproape dublu. Sigur, unele videoclipuri pot fi demonetizate, iar acest lucru poate scădea veniturile încasate de creatorii de conţinut. Haideţi să vedem topul.

1. Mikey Hash – În ultimul an Mickey Hash ar fi putut să facă cel puţin 18 mii de dolari doar din vizualizările de pe Youtube

2. Ilie’s Vlogs – Din cauza faptului că Ilie și-a șters toate videoclipurile, aplicaţia arată faptul că Ilie ar fi putut câștiga în ultimul an aproape 14 mii de dolari.

3. Noaptea Târziu – Băieţii de la Noaptea Târziu au trecut în acest an de borna 1 milion de abonaţi și ar fi putut câștiga aproape 26 de mii de dolari.

4. Tequila – În ultimul an Tequila ar fi putut câștiga cel puţin 10 mii de dolari din vizualizările abonaţilor.

5. Selly – Canalul deţinut de Andrei Șelaru a intrat de pe primul loc în trending în anul 2018, iar munca lui se vede în rezultate. Selly bate la poarta bornei cu numărul 1 milion și ar fi putut să câștige anul trecut peste 35 de mii de dolari doar din Youtube.

6. Codrin Bradea:Satana – La cum îl știm pe Codrin, suntem convinși că multe din video-urile lui sunt demonetizate de către Youtube. Chiar și așa, conform Socialblade el ar fi putut să câștige peste 16 mii de dolari doar din vizualizări.

7. Andra Gogan – Andra ar fi putut câștiga din Youtube peste 10 mii de dolari anul trecut

8. Vlad Munteanu – Omul cu disstrack-ul de pe Youtube ar fi putut câștiga în 2017 peste 20 de mii de dolari

9. maxsipunct – Max n-a prea postat în 2017, așa că probabil că nici n-a prea încasat bani. Acesta ar fi putut câștiga puţin peste o mie de dolari.

10. Mimi – Mimi ar fi putut obţine din Youtube în 2017 undeva la 10 mii de dolari.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide