Ce am putea vedea în sezonul 4 din Narcos și când ar putea fi lansat acesta – teaser

Încă nu avem o dată oficială de lansare, dar prin teaser-ul sezonului 4, pe care Netflix l-a dat publicităţii, putem să ne facem câteva idei despre ce va urma să se întâmple.

Din teaser, pare că sezonul 4 al Narcos se va petrece majoritar în Mexic, iar Michael Peña va fi personajul pricipal.

Dacă sezonul 3 a avut ca subiect central lupta lui Javier Peña (Perdro Pascal) împotriva cartelului Cali, cel de-al patrulea sezon va fi cel mai probabil dedicat cartelului Guadalajara, cel care a lucrat cu mafia columbiană și a extins comerţul cu droguri în Mexic.

Guadalajara Cartel sunt primii care au cooperat cu columbienii. Ei au construit o reţea masivă de contrabandiști, cu care au adus droguri în Statele Unite.

Aceștia sunt cei mai importanţi membri ai cartelului:

  • Miguel Ángel Félix Gallardo, cunoscut și ca “El Padrino”, a fost un fost ofiţer de poliţie și gardian de corp care a condus imperiul drogurilor.
  • Ernesto “Don Neto” Carrillo a lucrat ca trezorier.
  • Rafael Caro Quintero produsese deja câteva tone de marijuana pe an până la vârsta de 24 de ani, forţând aproape 4000 de oameni să lucreze la plantaţiile sale.

Netflix a anunţat că anul 2018 va fi cel în care vom primi cel de-al 4-lea sezon din Narcos, iar judecând după istoria celorlalte sezoane, acesta va fi lansat la sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide