De ce n-a mai fost inclusă în “Star Wars: The Last Jedi” scena în care jucau prinţii Harry şi William

Prinţul Harry și Prinţul William ar fi trebuit să apară în seria Star Wars, în filmul “Star Wars: The Last Jedi“. Scenele au fost filmate atunci când cei doi componenţi ai familiei regale au făcut o vizită pe platourile Pinewood, în aprilie 2016.

Cei doi prinţi ar fi trebuit să joace rolul unor Stormtrooperi, dar regizorii n-au prevăzut ceva: cei doi sunt înalţi. Prea înalţi. Ceea ce e neobișnuit pentru un Stormtrooper.

Până acum, Stormtrooperii aveau cu toţii, fără excepţie, 1 metru și 80 de centimetri, în timp ce Prinţul Harry are 1 metru și 85 de centimetri, iar fratele său, Prinţul William, 1 metru și 88 de centimetri. Așa că, din nefericire, scenele au căzut la montaj și au fost refăcute.

Cinemagia.ro, citând The Telegraph spună că această regulă a fost încălcată o singură dată, atunci când Mark Hamill (care are 1.75m), a pătruns în camera în care era sechestrată prinţesa Leia – în Star Wars: A New Hope – în costumul alb al soldaţilor Imperiului. Leia l-a întrebat atunci: „Tu nu eşti cam scund pentru un startrooper?”.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide