GALERIE FOTO: Filmarea clipului “Acadele” a Deliei

Consumul de zahăr este recomandat cu măsură. Însă toamna aceasta nu există restricţii în meniul Acadelia: cel mai aşteptat show al Deliei de la Sala Palatului, din 14, 15 şi 16 noiembrie, va conţine suficiente urme de ironie, dulceaţă de zmeură și niște sâmburi de adevăr, astfel încât acadelele să devină o experienţă memorabilă. Chiar înainte de seria spectacolelor Acadelia, artista lansează şi o piesă nouă, compusă de ea, care se încadrează în acelaşi concept: „ACADELE”.

La filmările clipului „ACADELE”s-a folosit o jumătate de tonă de zahăr din care s-a construit o piscină din zahăr, plină cu bile multicolore.Pe lângă cele 500 de kg de zahăr, s-au mai utilizat încă 10 kg de bomboane m&m, 15 kg marshmellows, 20 kg bomboane, 30 kg tort, 100 cupcakes, 150 acadele.  Clipul piesei „Acadele” este doar un scurt preview din ceea se va întâmpla la spectacolele din luna noiembrie de la Sala Palatului. Așadar, pentru cei care doresc să vadă un show dulce și colorat, Acadelia este cea mai potrivită alegere.

Spectacolul Acadelia din 16 noiembrie este deja sold out, astfel că cei care nu vor să rateze cel mai curajos show al toamnei mai pot achiziţiona bilete pentru concertele din 14 şi 15 noiembrie. De asemenea, cei care optează pentru categoria de bilete VIP vor beneficia de acces separat, special treatment food & drinks, activări speciale şi goodie bags. Totodată, există opţiunea achiziţionării de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat faţă de preţul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participanţii să aibă ahiziţionat și un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe lângă accesul la  meet & greet, cumpărătorii acestei categorii de preţ primesc și piese din merch-ul Acadelia.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide