La 67 de ani, Jane Seymour a pozat pentru Playboy – FOTO

Celebra actriţă din Dr. Quinn, Jane Seymour, a pozat pentru Playboy la vârsta de 67 de ani.

Sunt încântată să împărtășesc în sfârșit asta cu voi! Am fost recent fotografiată și intervievătată de Playboy. Am vorbit despre carieră, familie și despre faptul că mă simt mai bine la 67 de ani decât m-am simţit toată viaţa.”

Actriţa nu este la prima apariţie în celebra publicaţie. Jane Seymour a mai pozat pentru Playboy de două ori: în 1973 și în 1987.

În interviul pentru Playboy, actriţa dezvăluie faptul că se simte mult mai sexy acum decât se simţea atunci când era tânără, spunând că îi oferă o libertate enormă trăind atât de mult cât a trăit ea.

Întregul interviu și întreaga ședinţă foto o puteţi găsi pe site-ul Playboy.com.

Digi 24 informează faptul că Jane Seymour a devenit cunoscută pentru filmul cu James Bond, „Live and Let Die (1973), Somewhere In Time (1980), East of Eden (1981), Onassis: The Richest Man in the World (1988), War and Remembrance (1988), thrillerul politic din 1989, La Révolution française, în care a jucat rolul Mariei Antoaneta, Wedding Crashers (2005), și serialul american Dr. Quinn (1993–1998). Ea a câștigat un premiu Emmy, două premii Globul de Aur, și o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide