10 mesaje ascunse din filmele celebre

Probabil nu le-aţi remarcat neapărat, dar regizorii s-au gândit la ele. Unele din lucrurile care apar în filmele sau serialele noastre preferate au un mesaj diferit și mai puţin cunoscut, iar oamenii de la Brightside.com au încercat să-l deslușească. Haideţi să vedem despre ce e vorba.

1. În Raiders of the Lost Ark R2-D2 si C-3PO, druizii din filmele “Star Wars”, apar in hierogrifele egiptene pe care Indy le gaseste pe peretii unui templu antic.

2. În serialul Simpsons, toate personajele au 4 degete, mai puţin Dumnezeu și Iisus, personaje care au 5 degete.

3. În majoritatea scenelor din “Fight Club” apare în fundal un pahar de cafea de la Starbucks.

4. În “A Clockwork Orange”, regizorul a pus numărul 2001, ca o referinţă la un alt film pe care l-a regizat.

5. În Aladdin, tigrul prinţesei apare portretizat cu urechi de Mickey Mouse.

6. În serialul “Breaking Bad”, a inceput, Walt își dă jos pantalonii când el și Jesse pregătesc metamfetamina în deșert. Spre final, se întoarce în deșert, iar pantalonii lui sunt încă acolo.

7. În “Fast five“, numele adevărat al unui personaj este Man Seoul-Oh, nume asemănător cu al personajului Han Solo din Star Wars.

8. În Star Trek apare și un druid R2-D2, personaj din franciza “adeversara” a seriei lui George Lucas.

9. În The Dark Knight Rises, se observă câteva cicatrici pe scalpul lui Bane. Modelul seamana cu simbolul League of Shadows, sugerând ameninţarea reală a filmului.

10. Pentru asta nu există neapărat o explicaţie. În sparele lui Jack Sparrow, pe vasul pe care îl conduce, este un domn extrem de pasionat de fashion. Mă, rog, nu prea exista modă pe atunci, dar nu contează.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide