Nume noi în distribuţia celui de-al treilea sezon din Stranger Things

Priah Ferguson, care o impersonează pe Erica Sinclair – o puștoaică precoce care și-a făcut pentru prima dată apariţia în al doilea sezon Stranger Things -, devine o apariţie recurentă în următorul sezon al serialului original Netflix.

ERICA

Sora ambiţioasă a lui Lucas revine, iar de data aceasta va fi însoţită de o armată de prieteni. Erica nu mai acceptă să privească acţiunea de pe margine, așa că intră într-o misiune curajoasă – aceea de a salva Hawkins de o nouă ameninţare.

Priah Ferguson este o actriţă de origine americană, născută în Atlanta (Georgia), care și-a început cariera actoricească la numai patru ani. La început a jucat în piese locale, de scurtă durată, urmând să semneze un contract de colaborare cu agenţia People Store.

A devenit cunoscută după ce a jucat în premiatul show FX – Atlanta, realizat de Donald Glover. La scurt timp, a jucat în Mercy Street (PBS), iar apoi a apărut în Daytime Divas (VH1), alături de Tichina Arnold.

Interpretarea din Stranger Things a fost atât de apreciată încât Erica Sinclar devine o apariţie constantă în noul sezon al serialului. Pe lângă succesul pe care l-a avut în proiectele TV, Priah Ferguson a mai apărut de-a lungul timpului în scurtmetraje și în seriale online premiate.

Priah Ferguson a devenit actriţă inspirată fiind de filmul Crooklyn and Daddy’s Little Girls și este în prezent profund implicată în comunitatea din care face parte, aceasta fiind printre purtătorii de cuvânt ai organizaţiei United Way of Greater Atlanta.

Maya Thurman-Hawke, care o va impersona pe Robin, va fi o apariţie constantă în următorul sezon Stranger Things.

ROBIN

Robin este o tipă neconvenţională, isteaţă și plină de energie. Plictisită de locul de muncă monoton, începe să simtă nevoia de puţină emoţie și acţiune în viaţa ei… și va primi mai mult decât și-ar fi imaginat atunci când descoperă secretul din Hawkins.

Maya Thurman-Hawke poate fi văzută în rolul lui “Jo March” din Little Women, miniseria BBC care este o adaptare a romanului clasic cu același nume. Little Women a avut premiera în Anglia în luna decembrie a anului trecut și va fi difuzat de PBS în Statele Unite din luna mai a acestui an. Maya a jucat alături de Angela Lansbury, Emily Watson și Michael Gambon, iar acest rol a fost și primul ei rol de până acum. În plus, a încheiat recent filmările pentru Ladyworld, un film independent regizat de Amanda Kramer și va interpreta rolul principal în filmul lui Myna Joseph – Charlotte XVI.

Despre Stranger Things

Stranger Things este o serie creată de fraţii Duffer. Producătorii executivi sunt atât Fraţii Duffer, cât și Shawn Levy, Dan Cohen și Iain Paterson.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide