”Sex Education” începe la Netflix cu întrebările ciudate de pe forumurile românești – VIDEO

Netflix se pregătește să dea lovitura cu un nou serial pentru adolescenţi în care pune în dezbatere subiecte delicate legate de sexualitate. În serialul ”Sex Education”, disponibil de astăzi pe Netflix, un adolescent răspunde dilemelor sexuale ale unui întreg liceu. Așa că reprezentanţii Netflix din România au căutat cele mai provocatoare întrebări despre sex din partea adolescenţilor din România și i-a invitat pe Ana Ularu, Alice Peneacă, Cosmina Păsărin, Florin Piersic Jr. și Nicolai Tand să răspundă.

Ce a ieșit se vede într-un clip video de vreo 3 minute, care merită urmărit:

Sex Education | un serial original Netflix, disponibil acum

Un Chef, un fotomodel, un MC și doi actori se așază pe același scaun și răspund la întrebările adolescenţilor despre sex. Nu, nu e banc!Sex Education | un serial original Netflix, disponibil acum🍆🍑🔥

Publicată de Netflix pe Vineri, 11 ianuarie 2019

Povestea serialului ”Sex Education”

În serialul Sex Education” (Educaţie Sexuală), Otis Milburn (Asa Butterfield) este un elev de liceu timid și fără experinţă care locuiește cu mama sa sexolog Jean (Gillian Anderson). Înconjurat de manuale, filme și conversaţii fără perdea despre sex, Otis este un expert reticent în domeniu.

Atunci când identitatea sa de acasă este dezvăluită la școală, Otis își dă seama că poate folosi cunoștinţele de specialist pentru a deveni popular. Atunci face echipă cu Maeve (Emma Mackey), o fată rebelă și inteligentă și prietenul lui cel mai bun Eric (Ncuti Gatwa). Împreună vor crea o clinică secretă de terapie sexuală pentru a se ocupa de problemele bizare și minunate ale colegilor de liceu.

În timp ce analizează sexualitatea adolescenţilor, Otis își dă seama că ar avea nevoie de terapie și el.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide