POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE A OMAGA.RO

OMAGA.RO, o marcă înregistrată a Europe Developpement International-R S.A, persoană juridică română, cu sediul în BUCUREȘTI, Şoseaua Pipera, nr. 46D-46E-48, Clădirea B din Oregon Park | Sector 2, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/3402/1999, cod fiscal RO 11717605,

Înţelege să își actualizeze politica de prelucrare a datelor cu caracter personal în vederea respectării noilor reguli introduce prin Regulamentul nr 679/2016.

 

  1. Ce reprezintă această Politica?

 

Prin aceasta Politica îţi aducem la cunoștinţă:

 

  • Anumite concepte importante referitoare la datele cu caracter personal;
  • Ce date personale prelucram;
  • Cum folosim aceste date;
  • Cui putem transmite datele;
  • Ce drepturi aveti in ceea ce priveste datele.

 

  1. Ce sunt datele cu caracter personal?

Date cu caracter personal” înseamnă orice informație sau informații care va identifică sau va pot identifica direct sau indirect. Aceasta înseamnă că datele personale includ informaţii precum: nume, prenume, număr de identificare, adresa de e-mail, domiciliul, telefonul mobil, numele de utilizator, fotografiile de profil, date de localizare, etc. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastră̆ sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastră̆ mobil, precum și modulele cookies.

  1. Ce înseamnă prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prelucrarea” înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziţie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ștergerea sau distrugerea.

  1. Cum trebuie prelucrate datele?
  1. In mod echitabil, legal și transparent;
  2. Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime;
  3. Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate („reducerea la minimum a datelor”);
  4. Corecte și actualizate;
  5. Păstrate într-o formă care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării;
  6. Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate și într-un mod care asigură securitate adecvată și protecţie împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii.

 

  1. Ce acopera aceasta Politica?

Politica pe care o implementam acopera toate serviciile OMAGA.RO(programe radio, concursuri, evenimente, abonamente, etc) indiferent de modalitatea in care sunt oferite (radio, website, aplicatii, telefon, etc).

Politica se aplică prelucrării datelor cu caracter personal ale:

  • Partenerilor noştri contractuali precum furnizori, vânzători, clienţi („Parteneri comerciali”);
  • Vizitatorilor și utilizatorilor site-urilor noastre care pot fi accesate la adresele  europafm.ro și omaga.ro  („Utilizatori”);
  • Utilizatorilor Aplicaţiilor Mobile OMAGA.RO(„Utilizatori de Aplicaţii”)
  • Persoanelor interesate să participe în programele noastre radio („Candidaţi”);
  • Participanţilor la programele noastre de radio („Participanţi”.)

 

 

  1. Ce categorii de informaţii colectăm despre dumneavoastră?
  • Informatii pe care ni le furnizati

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacţionaţi cu noi pentru a avea acces la serviciile pe care le oferim (de exemplu, informaţiile pe care ni le furnizaţi prin completarea formularelor de pe site-urile noastre web enumerate în Secţiunea 1 („Website-uri”) sau prin corespondenţa cu noi in cadrul programelor radio, prin telefon, e-mail, WhatsApp sau în orice altă modalitate).

Aceasta include informaţii pe care le furnizaţi atunci când vă înregistraţi pentru a utiliza un Website al nostru, când vă abonaţi la serviciile noastre, atunci când căutaţi un program audio-vizual al Europa FM, participaţi la forumuri de discuţii sau în alte activităţi de comunicare socială de pe un Website al nostru, atunci când vă înscrieţi pentru participarea în cadrul emisiunilor Europa FM, prin completarea unui formular de înscriere sau în alt mod, atunci când vă înscrieţi în concursuri, promoţii sau studii organizate de OMAGA.ROși/sau partenerii săi contractuali și când raportaţi o problemă legată de Website-urile noastre.

Informaţiile pe care ni le furnizaţi in acest mod pot include numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, descriere personală și fotografie, vârsta, data nașterii și sexul, precum și alte informaţii, după caz, daca sunt relevante pentru serviciul oferit.

  • Informatii furnizate de tehnologia pe care o folositi

De fiecare dată când vizitaţi Website-urile noastre, colectăm conform setărilor pe care le puteţi administra în orice moment, din orice pagină, accesând butonul ”CONFIDENȚIALITATE”, următoarele date:

  • date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informaţiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate și prelucrate în numele nostru prin fişierele de tip cookie ale terţelor părţi și puteţi găsi mai multe informaţii despre acest lucru la adresa https://www.omaga.ro/politica-utilizare-cookies ;

 

  • date despre modul in care folositi serviciile noastre, de exemplu acest lucru poate include Localizatoare uniforme de resurse (URL) complete, secvenţă de clicuri către, prin și de la Website-urile noastre (inclusiv data și ora), informaţiile sau produsele pe care le-aţi vizualizat sau căutat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate, timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor conţinuturi sau videoclipuri), timpul mediu petrecut într-o aplicaţie și numărul de vizualizări din astfel de aplicaţii, numărul mediu de articole vizualizate pe Website-urile noastre, informaţii privind interacţiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile și trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagină, datele despre comportamentul Utilizatorilor și orice număr de telefon folosit pentru a apela sau orice adresă de e-mail folosită pentru a contacta reprezentanţii departamentului nostru de servicii pentru clienţi.
  • Date sensibile

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (de exemplu informaţii despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viaţa sexuală sau orientarea sexuală), cu excepţia cazului în care

  • aceste date cu caracter personal sensibile sunt relevante pentru un anumit scop în care prelucrăm datele cu caracter personal, cum ar fi participarea dumneavoastră în emisiuni ale Europa FM, aşa cum se detaliază în Secţiunea 7 de mai jos (de exemplu, daca participati la o emisiune despre politica, este posibil sa va intrebam despre opiniile politice);
  • în cazul în care ne-aţi furnizat consimţământul dumneavoastră explicit în mod separat.

 

În cazul în care ne furnizaţi în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interacţiunea dumneavoastră cu Website-urile noastre sau prin corespondenţa cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voinţă și nu la cererea noastră, vom șterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu considerăm că prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim al Europa FM, cu excepţia cazului în care aţi făcut aceste date publice (de exemplu, într-un forum de mesaje care este vizibil publicului)..

 

  1. Cum si in ce temei folosim datele cu caracter personal?

Trebuie sa avem un temei legal pentru a prelucra datele personale. Se numeste “legalitatea prelucrarii”.

Cateodata, va vom solicita consimtamantul, cum ar fi in cazul comunicarilor cu Dvs (de exemplu atunci cand va deschideti un cont, cand dorim sa participati la anumite campanii sau in scopuri de marketing) sau in cazul in care am prelucra date sensibile. În aceste cazuri, vă vom solicita separat consimţământul dumneavoastră, în mod transparent, atunci când furnizaţi datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, veţi putea să vă retrageţi consimţământul în orice moment prin intermediul adresei de e-mail office@europafm.ro sau direct din contul creat pe europafm.ro în cazul în care consimţământul și/sau datele au fost oferite prin intermediul Websiteului. Cu toate acestea, retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

In alte cazuri, nu va solicitam permisiunea pentru a va folosi datele personale, ci ne folosim de alte temeiuri legale de prelucrare, si anume atunci cand dispozitiile legale ne permit acest lucru si daca sunt corespunzatoare drepturilor Dvs.

Astfel, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal,:

  • pentru a incheia sau a  executa un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră (aplicabil in special Partenerilor comerciali);
  • pentru a furniza serviciile noastre;
  • pentru a respecta o obligaţie legală (de exemplu, legile aplicabile în relaţiile de muncă, contabilitate, audit, monitorizarea egalităţii de șanse);
  • atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terţe părţi) și pentru interesele dumneavoastră (de exemplu, pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securităţii IT și a reţelelor), cu excepţia cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează faţă de aceste interese;.
  • pentru diverse motive tehnice, administrative și operaţionale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea conţinutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră; pentru a îmbunătăţi Website-urile noastre, inclusiv funcţionalitatea acestuia; pentru administrarea Website-urilor noastre;
  • pentru operaţiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, statistică și de cercetare;
  • pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim un conţinut, inclusiv un conţinut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră;
  • pentru a va contacta (de exemplu a va raspunde unei solicitari, pentru a va tine la curent cu modificarile sau actualizarile politicilor si practilor noastre, pentru a va raspunde atunci cand ne contactati)
  • ca parte a eforturilor noastre de a păstra Website-urile noastre în siguranţă, corecte si actualizate.

În cazul în care solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligaţii legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către dumneavoastră este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relaţiile contractuale sau să respectăm obligaţiile care ne sunt impuse. În toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este opţională și nu aveţi obligaţia de a le furniza.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și adresa de reședinţă, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamaţiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

Cel mai frecvent, vom folosi informaţiile dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situaţii:

  • Utilizatori și clienţi:

În scopul furnizării serviciilor, a livrării de bunuri și efectuării plăţilor în baza contractelor relevante (inclusiv a abonamentelor), vă putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare. Această prelucrare se bazează pe executarea unui contract la care Utilizatorii (în special abonaţii) sunt parte sau pe o obligaţie legală care ne este impusă.

Putem prelucra datele cu caracter personal astfel încât să vă putem oferi informaţii despre bunuri sau servicii care considerăm că vă interesează.

Dacă sunteţi un client existent, vă vom contacta numai prin e-mail, prin SMS sau prin notificări push prin intermediul Aplicaţiilor Mobile (după caz) cu informaţii despre bunuri și servicii similare cu cele care au făcut obiectul unei vânzări anterioare sau unei negocieri cu dumneavoastră în vederea vânzării, cu excepţia cazului în care aţi optat altfel anterior.

Dacă sunteţi un client nou, vă vom contacta prin mijloace electronice numai dacă avem acordul dumneavoastră prealabil. Dacă nu doriţi să vă folosim datele în acest fel, bifaţi caseta corespunzătoare din formularul prin care colectăm datele dumneavoastră în formularul de înregistrare. Dacă aţi instalat o Aplicaţie Mobilă și doriţi să nu mai primiţi notificări push, puteţi schimba setările pe dispozitivul mobil sau prin setările din Aplicaţia Mobilă.

Nu vom partaja datele dumneavoastră cu caracter personal cu terţe părţi în scopuri de marketing fără consimţământul dumneavoastră explicit în acest sens (a se vedea si politica de cookie-uri de pe site-ul europafm.ro).

Putem, de asemenea, să vă folosim datele cu caracter personal pentru a măsura sau a înţelege conţinutul preferat legat de programe și pentru a oferi conţinut relevant pentru dumneavoastră; pentru a vă permite să participaţi la caracteristicile interactive ale serviciului nostru, atunci când alegeţi să faceţi acest lucru; pentru a măsura sau a înţelege eficacitatea publicităţii pe care o oferim dumneavoastră și altor persoane și pentru a vă oferi publicitate relevantă; și pentru a face sugestii și recomandări dumneavoastră și altor Utilizatori ai Website-urilor nostru despre produse sau servicii care ar putea să vă intereseze pe dumneavoastră sau pe aceștia.

  • Candidaţi și Participanţi:

În legătură cu apariţia dumneavoastră și/sau participarea în producţia sau înregistrarea unui program de radio sau a altei producţii media, vă putem colecta și prelucra datele cu caracter personal, inclusiv date cu caracter sensibil, aşa cum sunt menţionate în Secţiunea 6 de mai sus, în scopul preselecţiei, selecţiei, înregistrării, apariţiei sau participării dumneavoastră în astfel de producţii sau înregistrări pentru respectivul program sau producţie media şi alte asemenea programe sau producţii, precum și al comunicării cu dumneavoastră şi alte persoane în legătură cu cele de mai sus (referirile la toate acestea împreună se fac sub forma „în scopul participării în emisiunile Europa FM”).

Această prelucrare se poate baza pe interesul legitim al OMAGA.RO sau pe executarea unui contract la care dumneavoastră sunteţi parte (de exemplu, când completaţi un formular de înscriere sau semnaţi acord/contract înainte de o astfel de apariţie/participare) ori pe consimţământ, în cazul datelor cu caracter sensibil.

În aceleaşi condiţii cu cele arătate, în funcţie de caracterul sau natura unui anumit program de radio sau al altei producţii media (video sau audio), putem, de asemenea, să difuzăm sau să publicăm fotografiile, înregistrările video, înregistrările audio sau înregistrările audiovizuale cu dumneavoastră.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în cadrul şi în legătură cu anumite producţii sau înregistrări și cu difuzarea sau comunicarea publică a unor astfel de producţii sau înregistrări pentru anumite scopuri jurnalistice, artistice și/sau literare.

Pentru evitarea oricărui dubiu, prevederile din această Politica nu afectează drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală referitoare la producţii și înregistrări ale programelor de televiziune sau altor producţii media.

  • Utilizatori de Aplicaţii:

În legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a aplicaţiilor noastre mobile, este posibil să colectăm și să prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, informaţiile privind cardurile de debit sau de credit și datele privind localizarea geografică, atunci când:

  • vă înregistraţi pentru a utiliza Aplicaţiile noastre Mobile (inclusiv încercări gratuite) și ne furnizaţi în acest sens informaţii despre dumneavoastră;
  • furnizaţi un comentariu, o evaluare sau altă postare utilizând Aplicaţiile noastre Mobile;
  • interacţionaţi cu noi utilizând Aplicaţiile noastre Mobile;
  • interacţionaţi cu noi prin alte mijloace, cum ar fi prin telefon, fax, SMS, e-mail, comunicare socială sau postări în legătură cu o Aplicaţie Mobilă;

Această prelucrare se poate intemeia pe

  • executarea unui contract la care Utilizatorii de Aplicaţii sunt parte prin înregistrarea în astfel de Aplicaţii Mobile;
  • interesele noastre legitime de a verifica datele contului de utilizator pentru serviciile furnizate pe teritoriul în care aveţi reședinţa obișnuită și pentru detectarea și prevenirea fraudelor;
  • o obligaţie legală care ne-a fost impusă;
  • consimţământul dumneavoastră pentru mesaje de informare cu privire la programele si serviciile oferite de OMAGA.RO si/sau Companiile noastre Afiliate, newslettere, campanii promotionale ulterioare si alte informari in scop de marketing trimise de catre sau in numele OMAGA.ROsi/sau ale Companiilor noastre Afiliate.
  1. Cum și cui divulgăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Nu vindem datele dumneavoastră cu caracter personal unor terţe părţi.

În cadrul Companiei, doar un număr limitat de membri ai personalului, cum ar fi cei din departamentele de Vânzări, Juridic, Producţie, Marketing, Știri și IT au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal conform principiului nevoii de a cunoaște (”on a need to know basis”). Acești membri ai personalului sunt supuși unor obligaţii de confidenţialitate cu privire la datele cu caracter personal. Măsuri tehnice și organizatorice adecvate sunt luate pentru protecţia datelor cu caracter personal. Membrii personalului Companiei au dreptul să gestioneze datele cu caracter personal numai la instrucţiunile Companiei și, dacă este necesar, în legătură cu responsabilităţile de serviciu.

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autorităţilor guvernamentale și/sau organelor de aplicare a legii, dacă acest lucru este impus de legile aplicabile sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a condiţiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terţe părţi) în conformitate cu legile aplicabile.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terţe părţi, inclusiv:

(i) furnizori de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic Companiei pentru suport IT, de securitate și resurse comerciale;

(ii) parteneri de afaceri, furnizori și subcontractanţi pentru executarea tuturor contractelor pe care le încheiem cu dumneavoastră (inclusiv abonamente la serviciile noastre);

(iii) agenţii de publicitate și reţelele de publicitate care solicită informaţiile dumneavoastră pentru a selecta și a difuza anunţuri publicitare relevante pentru dumneavoastră. Noi nu divulgăm agenţiilor de publicitate informaţii despre persoane care pot fi identificate, dar le vom furniza informaţii agregate și anonimizate despre Utilizatorii noștri. De asemenea, putem utiliza astfel de informaţii agregate pentru a ajuta agenţiile de publicitate să ajungă la tipul de public pe care îl vizează. Putem să folosim informaţiile cu caracter personal pe care le-am colectat de la dumneavoastră pentru a respecta dorinţele agenţiilor de publicitate prin afișarea mesajelor lor publicitare publicului vizat;

(iv) furnizorii de servicii de analiză și de motoare de căutare care ne ajută în îmbunătăţirea și optimizarea Website-urilor noastre.

Compania poate dezvălui, de asemenea, date cu caracter personal unor consultanţi externi (de exemplu, avocaţi, contabili, auditori), dacă este necesar.

Am implementat garanţii adecvate în relaţia cu afiliaţii noștri pentru a securiza aceste dezvăluiri de date cu caracter personal.

Am putea partaja date cu caracter personal cu Companiile noastre Afiliate și cu alte terţe părţi în contextul anumitor tipuri de tranzacţii, inclusiv în contextul tranzacţiilor care implică o schimbare a controlului asupra Companiei, vânzarea substanţială a tuturor activelor sale sau restructurări comerciale.

Compania dorește să efectueze o evaluare prealabilă adecvată în selectarea terţelor părţi furnizori de servicii și impune acestor furnizori de servicii să menţină măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal și pentru a prelucra datele cu caracter personal numai conform instrucţiunilor Companiei. Furnizorii de servicii vor avea dreptul să utilizeze subcontractanţi în furnizarea serviciilor către Companie, cu condiţia ca subcontractantul să respecte aceleași obligaţii de protecţie a datelor ca și furnizorii de servicii.

  1. Stocarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și transferurile în străinătate

Datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le colectăm sunt stocate în Uniunea Europeană („UE”) și în Spaţiul Economic European („SEE”). Cu toate acestea, informaţiile colectate de terţe părţi prin intermediul fișierelor de tip Cookie (de exemplu, prin Google Double Click for Publishers) vor servi, în general, traficului dintr-un centru de date care se află cel mai aproape de locul de unde provine traficul. Aceasta înseamnă că astfel de informaţii, inclusiv traficul publicitar, pot fi gestionate de servere situate în SEE și pot fi transferate în afara SEE. Pentru mai multe informaţii, consultaţi Politica privind fișierele de tip cookies https://www.omaga.ro/politica-utilizare-cookies

Nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara SEE dacă nu există protecţii adecvate, incluzând:

  • o decizie privind caracterul adecvat emisă de Comisia Europeană cu privire la ţara sau ţările de destinaţie;
  • o certificare „scut de confidenţialitate”;
  • reguli corporatiste obligatorii corespunzătoare;
  • un cod de conduită aprobat, împreună cu angajamentele obligatorii și executorii ale operatorului de date sau persoanei împuternicite de către operatorul de date din ţara aflată în afara UE și SEE;
  • un mecanism de certificare aprobat, împreună cu angajamentul obligatoriu și executoriu al operatorului de date sau al persoanei împuternicite de către operatorul de date într-o ţară din afara UE și SEE de a aplica garanţiile corespunzătoare;
  • clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeană sau clauze standard aprobate de Autoritatea nationala de supraveghere (« ANSPDCP »).
  1. Drepturile dumneavoastră

 

Datele personale sunt proprietatea Dvs, astfel incat aveti urmatoarele drepturi:

 

  • puteţi să ne solicitaţi să vă confirmăm dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, să vă furnizăm o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal și/sau să le corectăm.
  • in anumite circumstanţe, aveţi dreptul să ne solicitaţi să ștergem datele dumneavoastră cu caracter personal sau, în baza dreptului la portabilitate, să ne cereţi să transferăm o parte din datele dumneavoastră cu caracter personal către dumneavoastră sau către alte entităţi.
  • aveţi, de asemenea, dreptul de a vă opune sau a restrictiona  prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (de exemplu, utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct sau anumitor decizii luate numai prin prelucrare automatizată (inclusiv crearea de profiluri).
  • in cazul în care v-am solicitat consimţământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveţi dreptul să retrageţi acest consimţământ fără efecte negative asupra dumneavoastră si fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului anterior retragerii acestuia

Reţineţi faptul că drepturile dumneavoastră descrise mai sus pot fi limitate în anumite situaţii și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecţia datelor cu caracter personal; de exemplu, dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal care prevalează faţă de interesele dumneavoastră sau o dispozitie legala in vigoare impune prelucrarea datelor.

Cand veti exercita vreun drept din cele mai sus mentionate,va trebui să vă dovediţi identitatea și să ne oferiţi alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii dumneavoastră.

Nu vom percepe o taxă pentru a răspunde cererii dumneavoastră cu excepţia cazului în care acest lucru este permis de lege și, în cazul în care se percepe o astfel de taxă, aceasta va fi rezonabilă și proporţională cu cererea dumneavoastră.

Dacă doriţi să vă exercitaţi aceste drepturi, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul persoanelor de contact menţionate mai jos.

Sperăm că putem răspunde satisfacator tuturor întrebărilor dumneavoastră cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, aveţi, de asemenea, dreptul de a depune o reclamaţie la autoritatea de supraveghere privind protecţia datelor,  Puteţi depune reclamaţia în Statul Membru în care locuiţi, în care lucraţi sau în care a avut loc presupusa încălcare a legii privind protecţia datelor.

  1. Cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Intenţionăm să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal numai atât timp cât este necesar, în conformitate cu Politica noastră privind Păstrarea Datelor, pentru o perioadă care nu depășește perioada necesară pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta Notă de informare și/sau impusă de legislaţia aplicabilă, în conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atât cât este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor persoane).

De exemplu, dacă sunteţi un Partener comercial, vă vom păstra datele cu caracter personal pe perioada exercitării relaţiei contractuale cu dumneavoastră. În cazul în care avem o relaţie comercială continuă cu dumneavoastră în calitate de Partener comercial (de exemplu în cazul în care putem utiliza aceleași date cu caracter personal în relaţii contractuale separate cu dumneavoastră), vom continua să păstrăm aceste date cu caracter personal până la încetarea relaţiei noastre comerciale și pentru perioada minimă de păstrare impusă de lege, sub rezerva Politicii noastre privind Păstrarea Datelor.

În cazul Utilizatorilor de Aplicaţii, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru perioada în care Aplicaţia Mobilă este descărcată sau perioada indicată de legislaţia relevantă, sub rezerva Politicii noastre privind Păstrarea Datelor. Dacă doriţi mai multe informaţii despre cât timp păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactaţi la adresa office@europafm.ro.

Vă rugăm să aveţi în vedere că putem prelucra oricare dintre datele dumneavoastră cu caracter personal după ce au devenit anonime fără a vă anunţa în prealabil.

În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul consimţământului dumneavoastră, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimţământul dumneavoastră, cu excepţia cazului în care vă retrageţi sau limitaţi consimţământul înainte de expirarea acestei perioade.

  1. Securitatea datelor

Dorim sa pastram datele voastre personale in siguranta! De aceea, cand cream noi servicii si tehnologii tinem cont de acest principiu.

Păstrăm datele dumneavoastră pe serverele noastre și pe servere găzduite de terţe părţi (inclusiv serviciilor de cloud ale terţelor părţi cloud – ”cloud-based services”). Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, menite să vă protejeze datele cu caracter personal și să împiedice accesul neautorizat. Am intrat în relaţii contractuale cu terţe părţi care oferă servicii de găzduire și aceste contracte includ obligaţii privind securitatea organizaţională și tehnică a datelor cu caracter personal.

Trebuie sa aveti grija sa pastrati confidentialitatea tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, parole) utilizate de dumneavoastră pentru a accesa părţi ale Website-urilor noastre, altfel noi nu vom putea sa va protejam.

Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele, nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră transmise pe Website-urile noastre. După ce primim datele dumneavoastră, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat.

  1. Confidenţialitatea datelor minorilor

Compania nu colectează cu bună știinţă pe Website-urile sale date cu caracter personal de identificare de la persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani. Dacă un părinte sau un tutore are cunoștinţă că, copiii săi au furnizat Companiei datele lor cu caracter personal, acesta trebuie să informeze imediat Compania. În cazul în care Compania descoperă că o persoană care nu a împlinit vârsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, Compania va distruge aceste informaţii de pe serverele sale imediat, cu excepţia cazului în care părintele sau tutorele își dă consimţământul explicit pentru prelucrarea de către companie a datelor cu caracter personal ale copilului în scopurile specificate.

  1. Fișierele de tip Cookie și widgeturi de comunicare socială

Website-urile noastre utilizează fișiere de tip Cookie pentru a vă distinge de ceilalţi Utilizatori ai Website-urilor noastre. Acest lucru ne ajută să vă oferim o experienţă bună atunci când navigaţi pe Website-urile noastre și ne permite, de asemenea, să ne îmbunătăţim Website-urile. Această prelucrare se bazează pe consimţământul dumneavoastră exprimat pe Website-urile noastre sau prin setările din browserul dumneavoastră. Pentru informaţii detaliate despre fișierel de tip Cookie pe care le folosim, cât timp le folosim și despre scopurile pentru care le folosim, consultaţi Politica noastră privind fișierele de tip cookie https://www.omaga.ro/politica-utilizare-cookies

Website-urile noastre pot include funcţii de comunicare socială, cum ar fi buton Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn sau Youtube. Aceste funcţii pot colecta informaţii despre dumneavoastră, cum ar fi adresa IP și website-urile pe care le vizitaţi, și pot seta un fișier de tip cookie pentru a îi permite să funcţioneze corect. Prelucrarea acestor informaţii prin intermediul interacţiunilor cu aceste caracteristici este guvernată de nota de informare/politica privind confidenţialitatea a companiei care le furnizează.

  1. Linkuri către alte website-uri

Un Website al nostru poate furniza linkuri către website-uri pe care Compania nu le controlează. După ce faceţi clic pe un link al unei terţe părţi, veţi fi direcţionat către website-ul terţei părţi. Dacă vizitaţi oricare dintre aceste website-uri conectate, trebuie să analizaţi politicile lor privind confidenţialitatea. Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile altor companii. Compania noastră nu controlează și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul, politicile privind confidenţialitatea și notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor terţelor părţi.

  1. Contact

Pentru exercitarea oricaror drepturi dar si dacă aveţi întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriţi să vă exercitaţi un drept, puteţi contacta OMAGA.ROla adresa office@europafm.ro sau puteţi transmite o scrisoare pe adresa OMAGA.RO- Şoseaua Pipera, nr. 46D-46E-48, Clădirea B din Oregon Park | Sector 2, Bucureşti

___________________________

Ultima actualizare: 24 mai 2018

Putem actualiza această Politica și vă vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe site-urile noastre web enumerate în Secţiunea 1 de mai sus. Vă rugăm să consultaţi această Politica periodic pentru orice modificări.