3 recorduri doborâte până acum de ”Aquaman”

”Aquaman” este filmul-fenomen intrat în cinematografe aproape de finalul lui 2018 care scrie recorduri în 2019. Pentru al treilea weekend consecutiv, ”Aquaman” își menţine supremaţia în box office-ul românesc, cu venituri în valoare de 1.489.836 lei generaţi de cei 63.240 spectatori care au vizionat producţia Warner Bros. Pictures în weekend, după cum transmite Virgin Radio Romania.

Campionul încasărilor din 2018

Primul record doborât este la încasări: ”Aquaman” cel mai bun film lansat în anul 2018 în cinematografele din ţară!

De la debutul său pe marile ecrane din România, ”Aquaman” continuă să doboare recorduri, cifrele înregistrate până în prezent indicând aproximativ 494.000 bilete vândute şi un box office total de 11.309.881 lei devinind astfel cel mai bun film lansat în anul 2018 în cinematografele din ţară.

Cea mai bună lansare a unui film Warner Bros. în România

Filmul cu Jason Momoa în rolul lui Aquaman a făcut valuri pe marile ecrane din România, după ce a fost vizionat de 131.173 de spectatori în primele sale zile în cinematografele autohtone şi a generat venituri în valoare de 3.015.460 lei în box office.

Cifrele înregistrate de ”Aquaman” , la debutul său pe marile ecrane din ţară, i-au garantat filmului statutul de cea mai bună lansare din toate timpurile a unei producţii Warner Bros. în România

Cel mai bun film cu supereroi din toate timpurile

Captain America plânge. Iron Mare se simte ca o tinichea. Fetiţele Power Puf s-au lăsat de meserie. Aquaman este noua fiţă!

Într-un editorial din Washington Post, filmul este considerat cea mai bună producţie DC Comics / Warner Bros după ”Wonderwoman”.

Povestea ”Aquaman”

Din distribuţia filmului ”Aquaman”, alături de Jason Momoa mai fac parte şi Amber Heard, Willem Dafoe, Nicole Kidman şi Dolph Lungdren, alte atuuri ale mult aşteptatei acţiuni fiind şi aventurile epice, cu efecte vizuale copleşitoare ce reconstruiesc imperiul subacvatic al celor şapte mări.

Jumătate fiu al pământului, jumătate al mării, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.

James Wan regizează filmul după un scenariu semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall, după o poveste scrisă de Geoff Johns, James Wan şi Will Beall, inspirată din personajele DC, „Aquaman” creat de Paul Norris şi Mort Weisinger. Filmul este produs de Peter Safran şi Rob Cowan, cu Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns şi Walter Hamada în calitate de producători executivi.

Legenda spune că, într-o zi, un nou rege se va ridica pentru a uni lumea de la suprafaţă cu cea din adâncuri. Arthur s-a antrenat toată viaţa. S-a antrenat să fie războinic. Să fie cel mai bun. Dar nu e un lider. Jumătate fiu al pământului, jumătate atlant, aparţine ambelor lumi. Şi tocmai de aceea e cea mai bună alegere. Pentru că Atlantida a avut mereu un rege. Acum are nevoie de mult mai mult: de un erou.

”Aquaman” poate fi urmărit în cinematografe în formatele 3D, IMAX 3D, Dolby Atmos şi 4DX.

Next
Comentarii
Se incarca ...
Inchide